33 Pro Poker választéktérkép

Utolsó kilépéskor megragadtam az alapvető ugrást a modern c-playing tárgyaiban, és mindent megtudhat arról, hogyan maximalizálhatja a tartományelőnyöket, mivel a legtöbbnek látszó játék. Ilyen esetekben sokkal szelektívebben, vagy sarkítottabban szeretne c-betezni. Ezekben a csevegőszobákban a Hero sokkal erősebb lapokat tartalmaz a választékukon belül, mint a jó hírű játékoson belül, és ezért olyan fogadást is megtehet, amelynek viszonylag pénze van. Mindazonáltal a fórumok hatalmas mennyisége konzervatív megközelítést igényel. Minél nagyobb tétet tesz, annál erősebb a legújabb termékválasztéka, amellyel szembe kell néznie, ha ellensége telefonál.

  • Van valami nagyszerű módja annak, hogy megtanuljuk ezeket a típusokat a mobiltelefonról való keresés helyett, miközben megtapasztaljuk a valós időt, vagy talán ez csak természetes volt az évek során?
  • Ha felfedez egy személyt, aki sokat vesz magából, potenciálisan megakadályozhatja őt abban, hogy növelje 3-fogadási mennyiségét, hogy „újralopjon”.
  • Képzeld el, hogy egy telefonállomással állunk szemben, amely soha nem fog az emberek utcájába hajlani – a játék nem ad objektívet.
  • Élveznie kell a szilárdabb, egyébként laza középpontú sok problémát, az étkezőasztal személyiségén, a csomó méreteken, a felhasználói képeken, a morálján és a készségszinten kívül, valamint az ellenőrzőlista folytatódik.
  • Ami a fontolóra-bevezet, még egyszer, a legtöbb függő, mint a részvény, és akkor jó kezekben.
  • Azonban senki sem utal arra, hogy folyamatosan 5-bet kellene nyitnod, és olyanok kellenek, amelyekben királyok vannak, különösen rendkívül nagy összegért.

Web alapú póker másodpilóta kiruccanások, így le a flop, turn, és máris, amellett, hogy megmutatja, hogy az ellenfél megfelelő állapotban van-e, fogadas-sport.com ugorj be ezekhez a srácokhoz egyébként távol a státusztól. Mint láthatja, sok blöfföt és kevésbé érő kezet tartalmaztam, mint a régimódi térképek. Így instabilabb leszel, mégis tisztább lesz a blogbejegyzésed. Ha csak a nagyon prémium lapokra bérelnek fel a-t, és 4 tétet blöffölsz sok meglepő lappal, saját versenytársaidat spekulációra késztetheti.

Fogadas-sport.com ugorj be ezekhez a srácokhoz: 6. kéz

Miután kapcsolatba léptél a vakok emelésével, szinte mindig a flop előtti emelőre kell figyelned, függetlenül attól, hogy a legújabb BB-ben vagy esetleg az SB-ben vagy. A legjobb kizárások egyébként nagyon konkrét bukásokat vesznek igénybe, mivel a lelkes bányászat azokkal a szakemberekkel szemben, akik esetleg nem fogadnak, hajlamosak eléggé. A három licitáló előnyt élvez az ilyen típusú flopokkal szemben, mivel a sok szilárd lap, mint például az Expert-King és a prémium szettek ihlette.

Web alapú pókertechnika mindenki másnak: A vadonatúj C

Ha csökkent a garanciális blöff, plusz a nézet javul, elhajolhat. Például egy jó 50 százalékos konténeres c-tétnek az idő 33 százalékát kell teljesítenie, hogy egyenlő arányban oszljon meg, egy nagyszerű, 33 százalékos pot c-tétnek az idő 25 százalékában kell működnie a felosztáshoz is stb. Figyeljük meg, hogy ezek egymás szigorúan elméleti szempontjai. A kopás nem vesz figyelembe más tényezőket, például annak biztosítását, hogy a potból azonnal blöffeljünk, miután visszapasszoltunk. Míg a mi teljes választékunk valójában 58 százalék az ellenfelünk összes 42 százalékához képest, lényegében egy kis, megéri tétet kell kötnünk ezzel a tartománnyal.

A friss Plopuzzle megoldása

33 Pro Poker választéktérkép

Az ehhez hasonló további kupactípusok és pozíciók összehasonlításával elképesztő mintákat távolíthatunk el. Ilyen például, hogy nagyobb rendszerességgel kell c-szerencsejátékot játszani a vadonatúj következő a vadonatúj laposabb próbálkozás tőled. Az Early Reputation 40 bb-je alatt átlagosan 25,6 százalékot kell megtenned, ha a Middle Status ellen akarsz játszani, de 44,7 százalékot, amikor a Button ellen játszol. Tehát minél közelebb próbálkozik a két ember, annál nagyobb mennyiségű ellenőrzésre kerül sor…

De ha más 14. hónapból képesek lesznek meghódítani a legújabb Chiefseket, akkor lehet, hogy ők lesznek az a csapat, amelyet senki sem szeretne megtapasztalni az utószezonban. Az Awesome Bowl határidős ügyleteket általában egész évben kínálják a fogadóknak, amelyeknek nyomai vannak egy másik Awesome Bowlnak, amelyet általában még azelőtt tesznek közzé, hogy az Ön aktuális eseménye biztosan bekövetkezne. És természetesen előfordulhat, hogy sok fiatal, karcsú center hajlandó az NBA-be jutni. A hét láb hosszúságú Victor Wembanyama, a vadonatúj, első számú felfedezés az NBA-draft kapcsán kiderült, hogy lángokban áll a San Antonio Spurs kiállítási listáján. Elsüllyesztett 7 3-tanácsot, Ön pedig 11 fotót csapott le 83 előszezoni percen. Ha 50 dollártól vagy akár többtől is szeretne fogadni, akkor négy bónusztétet kap, amelyek mindegyike az egyedi választási összeg 20 százalékát éri el.

33 Pro Poker választéktérkép

Alternatív megoldásként azt jelzi, hogy nagyon erős lapokkal kell rendelkeznünk az összes ellenőrzési tartományunkban ahhoz, hogy megfontoljuk az emelést és/vagy a blöfföt. Flopzilla fajtadiagram Ezek a térképek esztétikusan ábrázolják a különböző választási lehetőségeket az emberek számára számos problémával kapcsolatban, például flop előtt, flop után és más tábla textúrákon. A kaszinó póker változatos grafikonján szórakozva a szakemberek a legjobban felfedezhetik a versenytársak lehetséges készleteit, és ennek megfelelően módosíthatja az eszközeit. Bármely ötös tét, függetlenül attól, hogy milyen gyors, felhasználja a fennmaradó kupacokat aránytalan rugalmas equity eléréséhez. Egy nagyszerű háromjátékos, aki egy hűvösebb ötös betéttel néz szembe, nem köti le a kapcsolatfelvételi következtetést kizárólag a pot lehetőségére. Mérlegelniük kell annak kockázatát, hogy a flopot követő játék után elegendő indok az alacsony SPR beépítésére, nem tudják kihasználni vagy üldözni a legtöbb más sok időt.

Translate »
X